Forum » TURKnetLive - Seviyeli Sosyalleşme ve Paylaşım Platformu: Dünya Türklerinin Buluştuğu Nokta!

[ Aktivasyon E-Postası Gönder ]

DİL:

FORUM
Yeni Mesajlar | Konularım | Profildeki Forum | Kullanıcı Ayarları | Takip Ettiklerim
Yanıt Gönder
NİÇİN AAĞLIYORSUN ?
Toplam Görüntülenme: 20 - Toplam Yanıtlar: 1
Jul 29 2010, 2:48 pm - yazan asi_sambara
asi_sambara_75

Özel Mesaj

Küçük bir erkek çocuk annesine sordu: "Niçin ağlıyorsun?" "Çünkü benkadınım." Diye cevapladı annesi. "Anlamadım!" dedi çocuk. Annesi çocuğukucaklayıp "Hiç bir zaman anlayamayacaksın!" dedi. Babasına "Baba annemniçin ağlıyor?" diye sordu. Babanın cevabı: "Bütün kadınlar sebepsizağlayabilen yapıdadır" oldu. Küçük çocuk büyüdü yetişk...in adam oldu halâkadınların niçin ağladıklarını keşfedemedi. Nihayet öldükten sonracennete gittiğinde Allah'a sordu. "Allahım!" dedi: "Kadınlar niçin bukadar kolay ağlayabiliyorlar ?" Allah:"Ben kadınları özel yarattım! Tümyaşamın ağırlığını taşıyabilecek kuvvette olmasına rağmen başkalarınateselli verecek kadar yumuşak omuzlar doğumun acısına olduğu kadardoğurdukları evlatlarının nankörlüğüne dayanabilecek iç kuvvetiniverdim. Başkalarının kuvvetinin kalmadığında; devam edecek azmiailesinin hastalığında; yorgunluğa pabuç bıraktırmayacak kudreti verdim.Her türlü şart altında hatta kendilerini çok kötü incitseler deçocuklarını sevmek duygusallığını verdim. Bu duygusallık her yaştakiçocuklarının yaralarını sarmalarına sorunlarını dinleyip paylaşmalarınayardım ediyor. Kocalarını tüm kusurlarıyla sevmek kuvvetini verdim.Onlara iyi bir kocanın eşini asla incitmeyeceğini fakat bazen destek vekuvvetini deneyecek davranışlarda bulunacağını anlayacak duyarlı birzeka verdim. Tek zayıflık olarak kadınlara bir gözyaşı verdim... Kadınıgüzel yapan şey ne saçı ne vücudune de kendini ne şekilde taşıdığıdır.Kadını esas güzel yapan sevgisini paylaşabilmesifedakarlığı sorumluluğuanlayışı sadece bilgiye değil aynı zamanda kalbe de yönelik aklıdır

Jul 29 2010, 3:57 pm - Yanıtlayan: krayze
krayze_75

Özel Mesaj

tşk.ler cano..sağlıcakla kal bacım..emeğine sağlık..
Yanıt Gönder